|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jorodr Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 27, 2010 18:58 Заглавие: Помните ли Правец 8Д? |
|
|
Здравейте,
Търся контакт с всички, които пазят топли спомени от първият български домашен компютър и все още им е драго да го извадят от гардеробите и мазета и тавани и да си зареждат по някоя игра от касетофона )) Заел съм се да съхраня всичко, каквото е останало от него - всякакви програми на касети или дискети, всякаква литература. От програмите по-специално търся монитора, който работи в допълнителната памет, но лично съм виждал разработвани навремето от ентусиасти игри, които надали ще видят бял свят ако не се съберат на едно място. Така, че ако имате разработени ваши програми на някоя прашлясала касета - заповядайте. Групата съмишленици се разраства и в момента имаме разработени съвсем нов контролер за флопидисково устройство, схема и програма за прехвърляне на дискети към дискови имиджи, контролер за оригиналният Oric Atmos а последното, което един от феновете реализира е Правец 8Д емулатор, който поддържа ДОС 8Д. Ще се радвам на всякакъв вид подкрепа.
За контакт с мен:
e-mail: [email protected]
Поздрави на всички Правец 8Д фенове |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jorodr Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 23, 2010 14:37 Заглавие: |
|
|
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|