|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 22:43 Заглавие: |
|
|
| Магнетрона не го пипай ,не го шкури и не му бутай антената !Боядисай камерата с няколко слоя автоемайлак примерно,там където си снимал боядисай от двете страни няколко слоя ,изрежи ново парче слюда и си готов-не бърникай магнетрона! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 22:52 Заглавие: |
|
|
| sword написа: | | Магнетрона не го пипай ,не го шкури и не му бутай антената !....не бърникай магнетрона! |
Пак ли почна с плещенето на врели-некипели,изказани с категоричността на последна инстанция първо прочети някоя книжка,поограмоти се,пък тогава плямпай.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
sword Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 23:15 Заглавие: |
|
|
| Божилов ,магнетрона не се пипа ,нищо че е почернен отпред малко -нищо му няма,занаята не се учи с четене на книжки а от опит,защо мислиш че дрънкам врели некипели не знам -във всеки случай не е за трупане на постове ако това си мислиш,просто пиша от свой опит за да не правят грешките които аз съм правил . |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 26, 2010 23:54 Заглавие: |
|
|
| sword написа: | | Божилов ,магнетрона не се пипа ,нищо че е почернен отпред малко -нищо му няма |
Глупости,глупостиии....
| sword написа: | | занаята не се учи с четене на книжки а от опит |
Така де,така.А книжките служат да си обършем ръцете след като сме преживяли мазна баничка.Той затова и целия бранш е на такъв хал-щото нещо много станаха специалистите дето трупат знания и опит на гърба на уредите на клиента.Изсереш се тук,оставиш си ръчичките там и вече си майстор.
А на въпросите които си задал-отговор ще намериш в една книжка на Сапунов-линка към която съм дал в поне 20теми тук във форума.Ама тя е в електронен вид де-за след мазни банички не става. А и на теб знания ти не трябват-ти си имаш опит.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|