|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mrwheeler Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2010 19:23 Заглавие: Аудио система JVC HX-Z3R - отказ на CD Player-а |
|
|
Привет на всички и Весели празници! Прочетох правилата за нова тема, надявам се да съм ги спазил. Първо искам да вметна, че от хардуер нищо не разбирам, та ако някои може да ми помогне, поне ориентировъчно къде може да е проблема... То е ясно че ще се ходи на сервиз, пък ако ми препоръчате такъв в района на Плевен...
Накратко проблемът е следния. CD-то отказа да работи. Доста пъти съм отварял системката да я чистя от прах и проблеми не е имало. Като модел е от 2003. Като сложа диск дори не се опитва да го прочете, не се завърта изобщо. Както си е останала на CD3 не може да смени на CD2 или CD1. И трите 'дека' се отварят... Някое моторче да е сдало багажа, лазера? Изписва си 'CD reading' и така си стои до безкрай... При натискане на каквото и да е, смяна на CD, дори Eject на CD3 не работи. Трябва да я пусна на радио или AUX IN и да я включа наново, за да се отвори..
http://support.jvc.com/consumer/product.jsp?modelId=MODL026892&pathId=13&page=2&archive=true
Всякакъв ориентировъчен съвет ще ми е от полза! Ако съм разсмял някой с поста си, здраве да е! Весело посрещане на 2011!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2010 10:55 Заглавие: |
|
|
Хубава машинка.За да продължаваш да и се радваш я занеси на сервиз,а не рови вътре-щото сам казваш,че не разбираш.В раздела където ти е темата гледаш втората тема и си харесваш човека,който ще ти я оправи. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
mrwheeler Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2011 19:31 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора! Само не разбрах коя тема да гледам, че да избера човека, дето да ми я оправи. Гледам Вие сте от Велико Търново, аз уча там  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
mrwheeler Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2011 10:36 Заглавие: |
|
|
Тц, една тема по-надолу била Пак благодаря много!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|