| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
met0di Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 14:05 Заглавие: Проблем с монитор LG FLATRON F920P |
|
|
Здравейте! Монитора е CRT, и имам следният проблем. Като го пусна работи извесно време след което екрана се свива на половина, като го подигна, разклатя се оправя за секунди и пак се свива на половина.
Какъв може да е проблема и заслужава ли си да се ремонтира, и ако ДА колко доло-горе ще струва, благодаря ВИ
Весели Празници на всички ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 14:11 Заглавие: Re: Проблем с монитор LG FLATRON F920P |
|
|
| met0di написа: | | Какъв може да е проблема |
Иска посещение в сервиз.
| met0di написа: | | и заслужава ли си да се ремонтира |
Според зависи какъв е и колко ще излезе ремонта.
| met0di написа: | и ако ДА колко доло-горе ще струва
|
На този въпрос няка как да получиш точен отговор.Носиш,казва ти цена-ако те устройва му даваш зелена светлина на майстера да го ремонтира и те така..... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
met0di Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 14:18 Заглавие: Re: Проблем с монитор LG FLATRON F920P |
|
|
Да това е ясно, но исках поне да ме насочите ако някой от колегите е имал подобен проблем да каже доло-горе какво може да е, и дали си заслужава да го нося все пак тежи 25 кила, затова и питам Благодаря |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 14:23 Заглавие: |
|
|
Всички от колегите които ремонтират монитори са "имали подобен проблем".Дали си заслужава си преценяваш ти.Няма как да прецени някой друг вместо тебе.
И се запознай с правилника на форума!Не се отговаря с този бутон.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
met0di Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 14:27 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Всички от колегите които ремонтират монитори са "имали подобен проблем".Дали си заслужава си преценяваш ти.Няма как да прецени някой друг вместо тебе.
И се запозная с правилника на форума!Не се отговаря с този бутон.  |
Да решението е мое, въпроса беше да ме ориентират в проблема и решението и най-вече цената |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 14:28 Заглавие: |
|
|
Айде да стига толкоз.В какво да те ориентират?Не усещаш ли че въпросите ти са лишени от всякакъв смисъл "Имам монитор,дава така и така.Кво му е?".Ами всичко може да му е.
P.S.И ако обичаш-не ми пълни ЛС с глупостите си.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|