| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bgrambo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 13:00 Заглавие: Не светва LCD монитор |
|
|
Здравейте, монитора е HANNS.G HW173A беше му изгорял чипа SMD 8pin Power suply EA1530A. Бях го занесъл на сервиз и там ми казаха че е изгорял този интеграл но го нямаха наличен и не можеха го намерят. Порових се по магазините намерих и го смених. Сега монитора не свети копчето като го натисна за пускане, но на монитора излиза бледа картина, т.е. има сенки които са прозорците от програмите, но изглежда лампите на екрана не светят или там каквото точно се казва не знам.
Какво означава това за монитора и дали може се оправи, че сега сервиза неработи и не мога да го занеса?
А монитора изгоря от изгаряне на захранването на компютъра. Другото по компа си е здраво, но чак монитора да изгори...
мерси и весела нова година!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 13:36 Заглавие: Re: Не светва LCD монитор |
|
|
| bgrambo написа: | | Какво означава това за монитора |
Означава че се е повредил и трябва да иде в един нормален сервиз,а не ти да го ровиш,електротехници и прочие. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bgrambo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 13:48 Заглавие: |
|
|
| е добре де, това ми е ясно. Имах предвид понеже сега не мога да го питам човека, просто да знам какво му е и тия части колко пари са и дали ще си струва да се ремнтира |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 13:56 Заглавие: Re: Не светва LCD монитор |
|
|
| bgrambo написа: | | А монитора изгоря от изгаряне на захранването на компютъра. | Майтапиш ли се?
Върви на нормален сервиз. Запомни от мен - когато "майстор" те прати да си търсиш частите ще ти излезе по-евтино да смениш "майстора".
По друг начин - като ти каже някой "Добър ден" - погледни къде е слънцето. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 14:01 Заглавие: |
|
|
Аман от безсмислени теми."Кво му е и колко ще струват частите?".
Каза ти се вече кво му е-повредил се е и иска да посети нормален сервиз.Там и ще ти кажат колко ще ти струва ремонта... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|