|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
icolev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2010 15:04 Заглавие: Продавам 2 лаптопа(таблети)HP tc 4400 и IBM X41 с S-IPS |
|
|
HP tc4400
Матрица: 12.1", 1024x768 AFFS (S-IPS)
Процесор: Intel Core2Duo T7200 2.00Ghz(4мб)
Видеокарта: Intel GMA950 128MB
Оперативна памет: 2 GB DDR2 (max.4gb)
Твърд-диск: 60GB
Оптично у-во: NO
Батерия:2часа.Забележки:единствената забележка е че таблета няма писалка.Лаптопа работи перфектно,матрицата е перфектна(никакви забележки).Цена-700лв.Лаптопа е в гаранция до 30.06.2011г. Другият лаптоп е IBM ThinkPad X41
Матрица: 12.1", 1024x768 AFFS (S-IPS)
Процесор: Intel Pentium M 758 1.50Ghz Low Voltage 2MB (Dothan)
Видеокарта: Intel GMA900 128MB
Оперативна памет: 1024MB DDR2 (max.2gb)
Твърд-диск: 60GB
Оптично у-во: NO
Екстри: Active Protection System,Wi-Fi, магнезиев корпус с елементи от титаний, метални панти.
Тегло: 1.25кг.Батерия:3часа(от големите е).Забележки:единствената забележка е че таблета е без писалка.Лаптопа работи перфектно,матрицата е перфектна(никакви забележки).Цена-600лв.Лаптопа е в гаранция до 01.07.2011г.Лаптопите се намират в Бургас,за останалите градове Еконт с опция "отвори и тествай преди да платиш".За контакти:телефон:0887 219-058-Иван,skype:colev_75, e-mail:[email protected] и тук на лични. Снимки пращам на мейл или скайп.
Новогодишно намаление на двата таблета- 40 лв. надолу.
Последната промяна е направена от icolev на Нед Яну 02, 2011 10:34; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
icolev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 01, 2011 17:19 Заглавие: |
|
|
| Up. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2011 10:57 Заглавие: Re: Продавам 2 лаптопа(таблети)HP tc 4400 и IBM X41 с S-IPS |
|
|
Не знам откъде доби гражданственост тая глупост.Впрочем знам-от хилядите олигофрени,които заработват жълти стотинки с преводи на документация към вносна стока и едни и същи люде превеждат Джек Лондон,листовки на лекарства,упътвания на лаптопи и документация на редосеялки(като и от четирите си нямат хал-хабер).Метала на български носи простичкото име [url=http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD_(%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82)]титан[/url].Все пак сме технически форум,нека не се излагаме.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
icolev Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2011 11:30 Заглавие: Re: Продавам 2 лаптопа(таблети)HP tc 4400 и IBM X41 с S-IPS |
|
|
| Bojilov написа: |
Не знам откъде доби гражданственост тая глупост.Впрочем знам-от хилядите олигофрени,които заработват жълти стотинки с преводи на документация към вносна стока и едни и същи люде превеждат Джек Лондон,листовки на лекарства,упътвания на лаптопи и документация на редосеялки(като и от четирите си нямат хал-хабер).Метала на български носи простичкото име [url=http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD_(%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82)]титан[/url].Все пак сме технически форум,нека не се излагаме.  | Може би си прав,но във всички ревюта го дават така(което не значи че е правилно).Ще те помоля да не ми спамиш темата. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 02, 2011 11:58 Заглавие: |
|
|
Ти като какъв се изживяваш че ще обясняваш на модератор да не ти спамел темата Това че ти си неграмотен и научаваш за нещо от ревютата на компютърните фирми,щото си пропуснал да го научиш от учебника по химия за 8ми клас-си е лично твой проблем.
За съжаление аз не се информирам от ревютата към артикулите(повечето от които се превеждат с гугъл и прочие преводачи,за да се стигне до кретенизми да се продават артикули като "светлинна шибалка"),а предпочитам едно нещо дето му викат IUPAC (International Union of Pure and Applied Chemistry).
И между купищата постове които пускаш тук все в този раздел,все започващи с магическата думичка "ПродААм" нямаше да е лошо да забележиш че форума има и други раздели,правила и поне 1000пъти написано с кое бутонче се отговаря. Разбира се далеч по-лесно е вместо да ги прочетем да пищим на лични "що ми е заключенаааа ".А тя междувпрочем трябваше да я заключа още на 31ви когато я повдига през час-два сакън да е все най-отгоре в раздела.
P.S.
И след това-
| icolev написа: | | Ей,не те знам модераторче ли си какво ли,не ми се прави на много отворен. |
участитето ти тук прключва  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|