|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
samotnie_roker Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2011 20:41 Заглавие: Lampov usilvatel |
|
|
Zdraveite na vsi4ki az s1m s1vsem nov v foruma ina4e ot dosta odavna 4eta nqkoi temi tuk ta na temata zna4i re6il s1m da si napravq lampov usilvatel nes1m mnogo ve6t v elektronikata 4isto lubitelski sabral s1m 95 na 100 ot neopxodimoto mi i ako moje nqkoe mneni e za lampite koit 6te sa4etaq zna4i vxodnite sa 6Ж1П po edna na stapalo sled tova predusilvatelni sa 6Н14П s16to po edna i s po dve kraini lampi na stapalo 6П36С ima po edna indikatorna lampa EM84 vsi4ki sa 4isto novi ta v1prosa mi kakvo 6te kajete za podbora na lampite ve4e ima i sxema prigotvil s1m si i trafove samo trqbav da gi naviq tui ne problem blagodarenie na 4i4o mi koito mi napravi to4ni is4isleniq za isxodnite trafove i po sxemata mersi za mneniqta i savetite predvaritelno / sajelqvam 4e pi6a na latinica /  _________________ малко повече мощност никога никога не е излишна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|