| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2011 14:56 Заглавие: Въпрос за CD-ROM Wearnes CDD-820 |
|
|
Попадна ми въпросното сиди с малък проблем в зъбните предавки за изваждане на основата където се поставя диска.След като ги смених се изваждаше както трябва.Сидито е с изход за слушалки и външно управление.Въпроса ми е защо прочита само лицензирани дискове на "audio cd format" не такива които аз съм ги записвал.Скоростите на които чете сидито съм ги спазил,може да чете от 1х до 8х.Има ли някакъв специален начин на записване или нещо друго?
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2011 15:33 Заглавие: |
|
|
| Как така? Аудио дискове дето ти си ги записал не ги чете? Да не да има някаква защита да прочита първия "пръстен" от диска и да разбира дали е пиратски или не (както плаистатион прави,примерно) |
|
|
 |
rumkata1990 Опитен потребител

Регистриран на: 01 Юли 2009 Мнения: 185 Местожителство: Г.Оряховица/В.Търново
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2011 15:40 Заглавие: |
|
|
| Ами незнам,като сложа диска завърта го два три пъти и също така и диода не светва.Дисковете ми със сигурност тръгват на дискмен или авто си-ди.Просто сигурно има някаква защита,на другото ми си-ди на компютъра,което е доста по ново тръгват всякакви. |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2011 15:49 Заглавие: |
|
|
| Проблема ти е в оптиката на CD-ROM-a. Авно причината да го хвърлят не е бил само в предавката на лодера. |
|
|
 |
|