| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hery Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 20:00 Заглавие: търся схема за video JVC HR-D 120E |
|
|
| конкретно ме интересува схемата на захранването,но каквото има.Ако някой има идея моля да посочи линк.Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 23:57 Заглавие: Re: търся схема за video JVC HR-D 120E |
|
|
| hery написа: | | конкретно ме интересува схемата на захранването,но каквото има.Ако някой има идея моля да посочи линк.Благодаря ви предварително. |
Напиши с какви елементи е захранването, пък може и да ти излезе късмета. |
|
|
 |
hery Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 14:11 Заглавие: |
|
|
| На мен точно заради елементите ми трябва схемата.Попадна ми такова захранване/втора ръка/ и искам да направя от него някакъв регулируем захранващ блок например от 0в. до 40в.Нямам представа и какъв ток може да се черпи от него.Благодаря. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 24, 2005 15:03 Заглавие: |
|
|
| hery написа: | | На мен точно заради елементите ми трябва схемата.Попадна ми такова захранване/втора ръка/ и искам да направя от него някакъв регулируем захранващ блок например от 0в. до 40в.Нямам представа и какъв ток може да се черпи от него.Благодаря. |
hery, ти май не ме разбра. Опиши с какви елементи е изпълнено захранването (какво има в него), за да ти потърся нужната ти схема. |
|
|
 |
|