| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
riddick Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 14:50 Заглавие: LG блу рей система - въпрос за usb-то |
|
|
Ако темата не отговаря на правилата трийте я, просто вече се чудя къде да питам.
харесах си система за домашно куни,блу рей, LG HB 965TZ .
Колкото и да съм фен ,не всеки филм си заслужава да бъде купен.Отделно в нета вече и сериалите ги има на HD.
Ta въпроса ми е.....usb-то чете ли външни хардове, и филми от формати avc,mkv?Изкарва ли им субтитрите?
Ръбовете в техномаркет не ми казаха.
Другото за което се замислих е Playstation 3 ама там също не знам кво става с usb-то.
Мерси! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 15:23 Заглавие: |
|
|
Ами най добре си носи външен хард с всички формати дето те интересуват и пробвай на място какво чете и какво не чете. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
sathv Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2011 22:55 Заглавие: |
|
|
Ти пък чак АVC и МКV. To ако ги поддържаше с големи букви щеше да го пише като екстри. Тези формати се поддържат от мултимедийните плеари http://www.itshop.bg/category/21/pleyari.html
Аз имам МP-305. Чете всички формати и има субтитри на български които можеш да си ги регулираш както си поискаш шрифт големина разположение. Не е нужно да качваш филма на флашка или карта. Гледаш го директно през мрежата от компютъра си. Освен това софтуера му се обновява редовно при излизане на нови версии на кодеците. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 19, 2011 8:17 Заглавие: |
|
|
След такива ОБНОВЯВАНИЯ има доста смъртни случаи  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|