| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bomi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 21:42 Заглавие: NOKIA hotel tv 1730hs без оригинално дистанционно |
|
|
| NOKIA hotel tv 1730hs без оригинално дистанционно не мога да я пусна да тьрси канали .С пилот деистват някои от функциите но не става .Тука вьв форума е писано за подобен случаи с отключване на ХОТЕЛСКИЯ режим но при мен го няма и дистанционното.Ако някои е навьтре в проблема моля за жокер . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 21:51 Заглавие: |
|
|
| bomi, напиши с какво си пробвал и кое какво прави. |
|
|
 |
bomi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 21:59 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | bomi, напиши с какво си пробвал и кое какво прави. |
Пробвам с PILOT supertel включва изк .регулира звук мести канали включва AV излиза S-V променя часовника това е горе долу. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
bomi, | Цитат: | | Пробвам с PILOT supertel включва изк .регулира звук мести канали включва AV излиза S-V променя часовника това е горе долу. |
въпросния Pilot е универсален (програмируем) и аз съм съгурен, че това което си написал е за определен код(ове)!
Ако искаш наистина да ти се помогне НАПИШИ с кой код какво прави (означение на бутона в/у пулта какво прави в конкретния случай).
Всъщност от първия ти пост не става много ясно ти "крайния" потребител ли си? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 22:09 Заглавие: |
|
|
със SUPERTEL едва ли ще постигнеш нещо-трябва да търсиш конкретния пулт на пилот за този телевизор. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bomi Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 23:02 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | bomi, | Цитат: | | Пробвам с PILOT supertel включва изк .регулира звук мести канали включва AV излиза S-V променя часовника това е горе долу. |
въпросния Pilot е универсален (програмируем) и аз съм съгурен, че това което си написал е за определен код(ове)!
Ако искаш наистина да ти се помогне НАПИШИ с кой код какво прави (означение на бутона в/у пулта какво прави в конкретния случай).
Всъщност от първия ти пост не става много ясно ти "крайния" потребител ли си? |
RC не сьм краиния потребител тв сервиз е.На тлеизра му е сложена звукова приставка някьде и работи ,но не са успели да го накарат да тьрси канали . Човека иска дистанционно което да може да го пусне да настройва ако знаеш някое дистанционно което става кажи.Шасито е euromono BG MN 90 прцесор TVPO 2066-ЕМ05 памет 24C02. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 23:12 Заглавие: |
|
|
тука може да се опита с пулт за AIWA.или нещо на ITT  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ILIAN Опитен потребител

Регистриран на: 04 Мар 2005 Мнения: 281 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 23:23 Заглавие: |
|
|
P1834  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2005 23:38 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | bomi, | Цитат: | | Пробвам с PILOT supertel включва изк .регулира звук мести канали включва AV излиза S-V променя часовника това е горе долу. |
|
Това ми беше въпроса малко по-нагоре. |
|
|
 |
bomi Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2005 14:25 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | RC написа: | bomi, | Цитат: | | Пробвам с PILOT supertel включва изк .регулира звук мести канали включва AV излиза S-V променя часовника това е горе долу. |
|
Това ми беше въпроса малко по-нагоре. |
код vol+vol- p+ p- f1 f2 f3 store i menu
222 v- v+ радио- настр час рад+ engl;osd;sleep;ir/tv
223 v- v+ p+ I1/I2 настр час I1/I2 C01 CC -f-
227 v- v+ p+ p- I1/I2 настр час I1/I2 C01 CC -f-
230 v- v+ p+ p- m C01 CC -f- engl;osd;...
Тва са действащите бутони с малки изключения. |
|
|
 |
|