|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kirech Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2011 15:08 Заглавие: Продавам 3 броя тягови акумулатора МОНБАТ семи-тракшън модел |
|
|
Продавам 3 броя тягови акумулатора МОНБАТ семи-тракшън модел МП-105
Дойде време за закупуване на дълго чаканите литиево-железни
батериики и продавам акумулаторите от ел. мобила.
Акумулаторите са нови на 2 и нещо месеца в гаранция и идеално състояние!! Взех ги да закърпя времено положението...
Единствена забележка е че са леко мръсни, а бяха много мръсни и докато ги забърсвах съм излющил малко тук-там лепенките.
Поддържани са без компромис и редовно.
Никога не са разреждани над 70%.
Стават за всичко
лебедки
кемпери
соларни батерии
Ю ПИ ЕС
ел.мобили
12 V 105 ah (C20)
27 kg (единия моноблок)
София
Цена на брой 195 лева.
(Цената за нови мп-100 е 230 лева, а тези са мп-105 и дори не са масово продавани , т.е. трудно се намират.)
Може да се сложи и на нормална кола понеже е с 2-но предназначение - стига да е зареден може да върти половин час без да падне.. то до тогава ще се подпали стартера..
За връзка пишете на лично (предпочитам на лично)!!!
http://forum.eshop.bg/attach/download.php?fileid=353130 _________________ CITYEL.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kirech Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 16, 2011 22:38 Заглавие: |
|
|
Хайде, юруш на маслините!
Два от тях са за по 35 лева (За леки приложения стават - клякат лесно, но държат ако не се напъват яко. (за UPS или нещо от сорта )
Третия още доста държи - за него 55 лева!
Давам седмица за тестване и връщам пари ако не ви се покрият очакванията. _________________ CITYEL.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|