| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DMC Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 16:50 Заглавие: сервизно меню на KORTING ST55-345T ? |
|
|
Здрвейте, колеги,
имам проблем с телевизор на мой познат. Влезнал е в някакъв режим HOTEL MODE. Телевизорът е Korting ST55-345T. Не мога да намеря никъде из интернет как му се влиза в сервизното меню. Някой може ли да помогне? Аз не съм се занимавал с телевизори, честно казано не разбирам много. Нямам програматор под ръка, да му напълня с 00 паметта. _________________ Ако схемата ти тръгне от първия път значи нещо си объркал.Раглобявай и прави на ново! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 17:07 Заглавие: |
|
|
Така няма да стане.Отвори го и виж кво има извътре.
Гугъл поне води към стандартния вход за Vestel,ама дали..... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 17:11 Заглавие: |
|
|
Какви са предпоставките и признаците за да се стигне до извода, че е в такъв режим?
Какво е поне ориг. дистанционно на въпросния телевизор, а най-добре състав защото под тази марка и модел може да има какво ли не. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
DMC Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 19:48 Заглавие: hotel mode |
|
|
Ами всъщност горе в ляво на екрана пише Hotel Mode. Някъде из полските сайтове видях, че телевизорът е с епром 24ка вътре, така, че изтриването и няма да голям проблем. Все пак ми се струва, че трябва да има и друг начин де. Почти не съм пипал телевизори пак казвам и не съм съвсем наясно. Ще пусна снимки на дистанционното. Иначе на упътването на телевизора пише:
excel P-2008-BG2
PLANET P-2108-BG2
ELITE ST37-345
PRINCE ST51-345
PRINCESS ST55-345
RAINBOW ST51-346
KORTING ST-55-345
Ето го дистанционното :
http://media.snimka.bg/8004/022263263.jpg?r=0 _________________ Ако схемата ти тръгне от първия път значи нещо си объркал.Раглобявай и прави на ново! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 21:02 Заглавие: |
|
|
Виж на последния ред под празното място вляво от бутона cancel и под бутона hold дали на самата платка има площадки за бутон.
Това е по аналогия с едно друго шаси.
При теб нещата са малко по-други (но трябва да са подобни), ама да видим дали ще има ефект и тук. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
DMC Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 31, 2011 11:24 Заглавие: тв |
|
|
Всъщност телевизорът не ми е под ръка. Аз съм в София, телевизорът е в Габрово, само го погледнах за момент, видях какво пише и реших, че ще търся начин за сервизно меню. Нямах време да го отварям, нямах и инструменти под ръка.
Ползвах търсачката на форума, но за този модел нищо не ми излезна. А като не знам шаси и процесор, няма как да открия нищо. Наистина не съм пипал телевизори, погледнах го този, защото е на близъм човек.
Благодаря на RC за помощта, ще потърся скрития бутон в дистанционното като отида до Габрово след 2 седмици. _________________ Ако схемата ти тръгне от първия път значи нещо си объркал.Раглобявай и прави на ново! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|