Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

тв

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
DMC
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Яну 31, 2011 11:20    Заглавие: тв Отговорете с цитат

Всъщност телевизорът не ми е под ръка. Аз съм в София, телевизорът е в Габрово, само го погледнах за момент, видях какво пише и реших, че ще търся начин за сервизно меню. Нямах време да го отварям, нямах и инструменти под ръка.
Ползвах търсачката на форума, но за този модел нищо не ми излезна. А като не знам шаси и процесор, няма как да открия нищо. Наистина не съм пипал телевизори, погледнах го този, защото е на близъм човек.
Благодаря на RC за помощта, ще потърся скрития бутон в дистанционното като отида до Габрово след 2 седмици.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети