|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 18:41 Заглавие: TV Sony KV-32FQ86K няма звук от AV входове |
|
|
Шасито е AE-6BA. Дойде с типичния дефект: проблем с MCZ3001D. След смяната й, всичко тръгва и TV-то не регистрира грешки. Има звук само през тунера, макар посленият да няма дециметров обхват. На всички скартове няма звук, а се чува този от тунера. Картина превключва и тя е без забележки на всички входове AV. Мисля, че разковничето е от настройките в сервизното, но не знам кои са те. В сервизно на екрана се изписва следното:
ADEKR TT_ _
...............NORM
W S O B _ _ _
_ F _ _ B L T _
Телевизорът се гледа на Булсат. Според клиента дециметровият е изчезнал от преди, но до последно си е имало звук. Кабелите съм ги тествал на друг телевизор, здрави са. С други кабели тук при мен и друго у-во - DVD, положението е същото. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 04, 2011 7:47 Заглавие: |
|
|
| Дръпнал съм го, но не намирам това, което търся в него. Или не знам и затова питам. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|