|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 28, 2011 12:42 Заглавие: Pioneer STEREO CD DECK receiver XR-P150 |
|
|
Попадна ми въпросната уредба.. Касетофона и CD частите липсват..Отпред към контролната платка и дислпея окабеляването липсва..
Захранването си е на мястото и платката маика (ако е правилно да се нарече така де) със краиното стъпало. Въпроса ми е това чудо може ли да се подкара като усилвател да го ползвам. Не ми трябва радио часта и такива работи. В търсачката и в гоогле гледах за схема,ама саитовете дето ги намирам ми изкарва само списъци с модели и не видях довнлоад..Е не съм търсил като хората сигурно... Ако някои му се намира линк...
Ами това е,може ли да подкарам стъпалото,или да свалям захранването радиатора и интегралите и да я мятам...
http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=58421
тук мисля че намерих каквото ми трябваше,ще прегледам PDF-a ще умува и после пак ще пиша да споделя какво е станало
Без платката за управление ми се струва МИСИЯТ НЕВЪЗМОЖНА направо Окабеляването и липсва,а без тея кабели трудна работа да я свържа...А на нея видях че има някакъв контролер...
Трябва по някакъв начин да изкарам копче за on\off (намерих на едно място такъв надпис,ама е само една писта и нз към коя трябва да я свържа за да се пуска) Понякакъв начин после трябва да я пусна в aux режим и усилването и намалянето да изкарам или поне да я направя постоянно да е на макс усилена....
Някои може ли да помогне малко |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 30, 2011 13:17 Заглавие: |
|
|
След самия AUX вход има FUNCTION SELECTOR XRU4052BCF-TB
а след него INTEGRAL MIXING...
Та се чудя ако от аукс буксата направя 2ва мостова,за сигналa на L,R ,ще стане ли сигнала да си утива към краиното стъпало?
Щото те нали са за различните режими на работа CD,касетофон,микрофон..А на мен ми трябва само аукс входа
-------------------------------------
Пак я погледнах.. Пътя на сигнала минава от aux буксата,през Function Selector --> Integral mixing --> и след като мине от там,стига до 2ва интеграла. Мисля направо към тях да подам сигнал и да видя дали ще изкара звук. Проблема е че тея инеграли или надписите дето са написани в PDF фаила,неможах да ги видя каде са на схемата. На 16та страница от PDF фаила може да видите за какво става дума. --> "MAIN VR" |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2011 19:13 Заглавие: |
|
|
Тука са само техници,заети хора:) То само изписаното е доста и повечето няма да си направят труда,а какво остава да се погледне схемата...Разбирам де,хората си гледат работата и имат малко свободно време! ама поне някои да напише "ае мятаи я в коша" примерно:) Иначе ще изчакам още 1-2дена и накрая ще зема захранването и интегралите и ще закърпя някоя платка,пък квото стане...
Някои да не ме разбере погрешно Щото знам че си е голяма главоблъсканица това дето го искам и няма кои да се занимава  |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2011 19:34 Заглавие: ... |
|
|
Що се занимаваш с тая "осакатена" уредба ? СД липсвало , онова липсвало ...пускай трафа и радиаторите с крайните стъпала или там квото е за продажба и не се занимавай с глупости !
Цял ден съм се занимавал криви повреди и скръндзи клиенти и не съм само аз ами и повечето техници и някой ще седне ей сега по вечеря да ти разглежда схеми , ами да не си пие ракията ..... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 01, 2011 19:37 Заглавие: |
|
|
Аиде наздраве тогава:) Няма да я мисля повече
-----------------------
Иначе на нея ако не пишеше Pioneer,нямаше да и отделя внимание. Не че стъпалото е кои знае какво,ама марката ми е любима...
---------------------
Зех захранването. А TDA-то по възможно наи-грубиянския начин го изтръгнах с малко платка С резисторите и кондензаторите на крачетата за вход изход... и 2та кондензатора за захванването. Изтеглих си схема на TDA7265 и ще скалъпя нещо,само предусилвател трябва да му измисля Сега по няма да ми пуши мозака,се едно ще зглобавам dobrikit или нещо такова
----------------------------------
А ето тука по тая схема ще го правя
http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/25084/STMICROELECTRONICS/TDA7265.html |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|