Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV Sony KV-32FQ86K няма звук от AV входове

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 03, 2011 18:41    Заглавие: TV Sony KV-32FQ86K няма звук от AV входове Отговорете с цитат

Шасито е AE-6BA. Дойде с типичния дефект: проблем с MCZ3001D. След смяната й, всичко тръгва и TV-то не регистрира грешки. Има звук само през тунера, макар посленият да няма дециметров обхват. На всички скартове няма звук, а се чува този от тунера. Картина превключва и тя е без забележки на всички входове AV. Мисля, че разковничето е от настройките в сервизното, но не знам кои са те. В сервизно на екрана се изписва следното:
ADEKR TT_ _
...............NORM
W S O B _ _ _
_ F _ _ B L T _

Телевизорът се гледа на Булсат. Според клиента дециметровият е изчезнал от преди, но до последно си е имало звук. Кабелите съм ги тествал на друг телевизор, здрави са. С други кабели тук при мен и друго у-во - DVD, положението е същото.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Фев 03, 2011 18:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Не можеш да си дръпнеш мануала или какво?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Фев 04, 2011 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Дръпнал съм го, но не намирам това, което търся в него. Или не знам и затова питам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети