Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За правописа, 24-ти май и т.н.

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
мульо
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Май 25, 2005 3:03    Заглавие: За правописа, 24-ти май и т.н. Отговорете с цитат

Искам да поздравя всички Ви с отминалия / за мен - най-български/ празник!
Виждам, че много колеги, както и аз, се дразнят от правописа. Не искам да кажа, че аз съм безпогрешен в това отношение.
Sad
Въпреки, че форумът е за електроника, мислите ли, че има начин без да се измества основната тема на даден пост, да се коригират правописните грешки в него?
Подозирам, че ще настане чудна бъркотия, ако отговаряйки по темата, вметнем и коментари по въпроса за правописа Smile. Нямам пред вид пропуснати точки и запетаи.
Ако питате мен - покрай едното трябва да върви и другото. За начина нямам идея. Може би примерът е правилния път?!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети