|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
VaLy0 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2011 14:09 Заглавие: По принцип... |
|
|
...в другите форуми също така е и етично една тема като се заключва....след последното мнение, на който и да е то, този модератор който я заключва да напише причината за заключването-някакво обяснение с две думи примерно!!!
Разочарован съм от този форум. Аз лично не разбирам много от електроника, занимавам се с автомобили главно (тунинг) и затова се регистрирах тук да потърся помощ! Радвам се, няколко човека доста неща ми казаха, но не бях приключил с проблема си!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 16, 2011 14:20 Заглавие: |
|
|
Айде стига си философствал "по принцип".Щото "по принцип" е и много хубаво когато някой му бъде направена забележка с ей такивае едри червени букви-да не прави същото провинение два поста по-надолу на същата страница.По принцип много работи са хубави и биха били полезни за форума,но да ги върши някой друг,нали?Като си разочарован от форума,не ти харесва тук и т.н.-има едно червено кръстче горе-вдясно.Можеш да го ползваш по предназначение.
И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на форума(нещо което пак "по принцип" си бил длъжен да направиш още когато си се регистрирал тук).И като си тръгнал да разтягаш локуми на тема етика-ами не виждам нищо етично в тва да пишеш "през просото" несъобразявайки се с никакви правила и персонално отправени забележки и да чакаш някой после да ти върви след мързеливия задник и да събира постове,да коригира и т.н.
Така че айде малко по-полечка с етиките и принципите.
За поста си получаваш и официално предупреждение...
P.S.А след това участитето ти тук приключва-
| VaLy0 написа: | "По принцип" не съм отправил нищо лично към теб, и "по принцип" мързелив задник може да викаш с всичка сила само като погледнеш в кое да е огледало, нищо не знаеш за мен тъй че си почивай, обиди отправяй към някой друг ясно!!! Изобщо не ме интересува че си модератор или там някъв към форума!!! Ако аз обиждам обиждай и ти но при положение че нищо не съм ти казал..... Имаш късмет че не си от Сливен, щото такива отворени тука не вървят!!! А това че съм пуснал две различни мнения едно след друго не трябва да е проблем защото са съвсем различни, едното кога съм го писал и другото кога съм го писал??? Ако ги обединя в едно ще стане каша, ама явно в други форуми не влизате и незнаете кое е правилно и кое не!!!
Айде със здраве |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|