| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 7:48 Заглавие: TV GRUNDIG има говор само по време на увеличаването му |
|
|
| ТV GRUNDIG ST1663TOP шаси CUC5361 говор има само в момента на увеличаването му.Когато престана да го увеличавам или когато OSD стигне до края на маркировката си говора изчезва.ИС която извършва регулирането му е TDA6610-2 но я намирам на много висока цена ,а не съм и твърде сигурен че проблема е в нея. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 7:56 Заглавие: |
|
|
Имаше в някои модели от по старите подобен проблем от пусковия бутон в мрежовия ключ.Ако имаш такъв отрежи пистите към него и пробвай. Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 7:57 Заглавие: |
|
|
Може би е стандартния дефект за тази марка,откачете третата секция на мрежовия ключ и съобщете резултата _________________ Димитър |
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 7:58 Заглавие: |
|
|
Здравей,колега.Проблима ти не е там където го търсиш.Имаш опроводяване в мрежовия ключ.По точно в бутона който го запуска,или самата верига по платката.Елиминирай бутона като го прекъснеш и го пусни от дистанционното и ще тръгне нормално.Успех  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 8:02 Заглавие: Прав сте г-н Петров |
|
|
| Наистина проблема е бил в мрежовия ключ.Благодаря Ви много. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 8:13 Заглавие: |
|
|
За тези като мен дето са по назад с материала бихте ли ми отговорили това само при Грундиците ли го има като дефект или и при други телевизори ? И нали третата секция е само за пускане ? Явно проблема е бил в нея но аз лично нямам обяснение или пък тази секция е свързана някак си по друго яче .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 8:18 Заглавие: |
|
|
Наблюдавал съм този дефект/по отношение на говора / само при Grundig и Блаупункт,които са със същите шасита,просто третата секция или пътечките от нея имат утечка и по този начин пошашават процесора,поне моетообяснение е това. _________________ Димитър |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 8:18 Заглавие: |
|
|
| Обяснението е, че тази секция (контакт) е вързана към крак на процесора и "бъг" в софтуера на същия, т.е. ситуация която не е била предвидена при писането на конкретната програма "зашита" в този процесор. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2005 8:24 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви много.Това вече обяснява проблема.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|