Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Принтер Canon pixma ip2700 печата на редове

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivan76
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 16, 2011 21:52    Заглавие: Принтер Canon pixma ip2700 печата на редове Отговорете с цитат

При пускане на пълноцветен печат върху напечатаното се виждат тънки успоредни хоризонтални линии през около 1см.(доста бледи,но се забелязват).Ако цветния участък е по малък от сантиметър,тези линии не се виждат.Смених главите,пуснах му функцията за почистване ,но ефект няма.Принтера ми е гаранционен и питането ми тук е към колегите които се занимават с такава техника това дефект ли е или става въпрос за настройка?(да не го нося напразно в сервиза Very Happy )
http://img340.imageshack.us/i/picture001sg.jpg/
http://img225.imageshack.us/i/picturegb.jpg/
Замениха ми принтера с нов Very Happy .Не знам какъв е бил проблема,но ми казаха че не може да се отстрани.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети