Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Отзивчивите да ги поощрим

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
4avo56
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2011 14:15    Заглавие: Отзивчивите да ги поощрим Отговорете с цитат

Всички влизаме в този форум къде от нужда ,къде от любопитство и в повечето случай получаваме удолетворение по нашите си проблеми.Идеята ми е да споменем тия които са помогнали на повече хора и понеже не става с пари поне да им благодарим още веднъж от сърце.Искам да спомена Данаил /мисля ,че е от Годеч/който сподели с нас изобретеното от него устройство за проверка на ТХО и което се оказа незаменимо.Не го познавам предполагам ,че наистина се казва Данаил.Благодаря Данаиле!!!На другия полюс-за наградата червена ламПИЧКА-е търговеца от югоизточна България който ще ми продава осцилоскоп ама иска и 5лева за документацията на устройството.Та споделете ако имате да споделяте.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Фев 20, 2011 19:00    Заглавие: Re: Отзивчивите да ги поощрим Отговорете с цитат

4avo56 написа:
изобретеното от него устройство за проверка на ТХО и което се оказа незаменимо.Не го познавам предполагам ,че наистина се казва Данаил..

Чак пък незаменимо....
4avo56 написа:
На другия полюс-за наградата червена ламПИЧКА-е търговеца от югоизточна България който ще ми продава осцилоскоп ама иска и 5лева за документацията на устройството.

Първо-когато се хвърлят такива мъгляви обвинения в публичното пространство е редно "като се каже А,да се каже и Б"-кой е конкретния потребител и със какво смяташ че е прегрешил.Щото и аз съм от Югоизточна България и не се сещам някога нещо да съм ти предлагал.
Второ-във форума търговията е напълно свободна и всеки може да продава каквото си иска свързано с електрониката за колкото си иска пари.Включително и документация,литература,софтуер ако щеш и т.н.(стига да е закупена легално).И не виждам нищо лошо в това.
Ако вече въпросния продавач ти е продал осцилоскопа,обещал ти е документация,а после ти иска пари за нея-отделен въпрос.За всякакви сделки при които някоя от страните счете че другата не е постъпила коректно с нещо си-има модератори,които преценяваме конкретния казус и "кой крив,кой прав".

Та така.В поста ти виждам и лични квалификации към въпросния потребител(който нито го знам кой е,нито ме интересува)-за които квалификации закономерно отнасяш официално предупреждение.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети