Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сравнение между 3 схеми на НЧУ (34, 36, 40 W)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Борката
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 17:42    Заглавие: Сравнение между 3 схеми на НЧУ (34, 36, 40 W) Отговорете с цитат

Здравейте!
Имам нужда от вашата помощ за следното:
трябва да направя сравнение между 3 схеми на НЧУ и да кажа, защо от трите съм избрал точно едната. Това ми представлява голяма трудност, понеже от скоро се занимавам с такива схеми. Би ли могъл някой да ми помогне за тези сравнения - имам схемата и изчисленията. Трябва да обясня с какво моята (тази, която съм избрал) превъзхожда другите - КПД и т.н.
Ще се съгласи ли някой да си даде мейл да му пратя трите схеми, за да ми помогне. Благодаря! Embarassed
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 18:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Това някоя курсова работа ли е ?

При данните които си дал едва ли фактора мощност може да бъде определящ.
По отношение на помоща която искаш (не е много ясно какви са критериите) има достатъчно Free сървари на които би могъл да качиш въпросните схеми и да дадеш линк към тях.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Борката
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 18:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Да, курсова работа е и ми остана само тази част от нея, където се прави сравнение между няколко схеми.
Имам акаунти в 2 фрий сървара, но нито един от тях не работи точно в момента.
Ами главнтото, което трябва да се каже за схемите е, с какво моята е над другите 2. Това е. Но тъй като не съм много наясно с схемите, моля за помощ. Няма да ми е трудно да ги пратя на нечии мейл, стига някой да се отзове.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

ОК, ето ти адрес където можеш да ги изпратиш, а аз ще ги кача във файлообменника и ще дам линкове към тях за "всенародно" обсъждане. Но честно казано малко ме притеснява подхода ти.
При положение, че си стигнал до някаква курсова работа и търсиш подобна помощ, мисля че ще имаш проблеми.
В тази техника е по-важно да можеш да си ЗАЩИТИШ тезата (дори и тя да не е от най-правилните), защото вкусове и хора всякакви.
Но дай да видим за какво все пак става дума.

[email protected]

Да се надяваме, че термина (датата за предаване) не е утре Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Борката
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 03, 2005 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Пратих ги!

Модерирано от RC

Няма нищо. Провери къде си го пратил.

Аз също съжалявам за разточителството по темата, но при мен няма нищо, незнам къде и какво пращаш.
Провери адреса където пращаш!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети