| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MorningEnergy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 18:23 Заглавие: Разкодиране на касетофон Blaupunkt с key cartd |
|
|
Здравейте,
Купих си по интернет ето този касетофон с кей карта:
За съжаление като го свързах и като го всключя дисплея става червен и изписва "keycard D"
Имам някакви съмнения, че картата с която го купих не е за този касетофон. За съжаление и продавача нещо никакъв го няма.
Има ли начин да го разкодирам и ако има как? Варианта да го нося на сервиз отпада защото ще ми излезе колкото да си купя нов.
Знам, че във форума има хора които се занимават с разкодиране на касетофони и си пазят занаята, но ако някой знае как става разкодирането, много моля да ми пише (може и на ЛС). Иначе няма какво да го правя и излиза, че съм се набутал с 20лв  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 18:36 Заглавие: |
|
|
Ако искаш прежалвай ги 20-те лева и го изхвърляй.Ако не -още 20 за разкодиране.Това е . _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
MorningEnergy Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 18:39 Заглавие: |
|
|
| Няма ли някакъв друг начин? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 18:51 Заглавие: |
|
|
Като ти гледам досега постовете във форума по нищо не личи че имаш (и си държал) поялник, за мултицет и програматор да не говорим. За без пари не става, начините вече ти ги каза колегата. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|