| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
as9993 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 20:37 Заглавие: Търсене на място за стажуване. |
|
|
Здравейте. Първо искам да ви поздравя за форума. Чета го от известно време без регистрация, но реших да се регистрирам за да ви попитам нещо.
Нещото е, че настъпи втори учебен срок, а съм 11 клас и ще трябва да караме стаж. До тук добре, но се указа, че човек ако няма връзки и познати най-много от училището ("А.С.Попов") да го разпределят я в Технополис, я в Техномаркет. Понеже съм доста по-амбициозен от това да препоръчвам бойлери на пенсионери реших да се обърна към вас за помощ. Та знам, че за всеки работодател е трудно и най-вече досадно да взема на стаж ученици или студенти, но знам, че тук има доста собственици на сервизи и може някой да се съгласи да ме вземе докато си изкарам стажа. Сега малко и за мен: казвам се Александър и съм на 18 години. Както вече разбрахте уча в ПГАВТ ("А.С.Попов"). До сега по практика съм имал само и единствено 6. Теоретично също съм доста добре подготвен-по Цифрова схемотехника също имам 6. В свободното си време се занимавам правейки разни хоби неща-(електронни генератори, електронни пробници с/ъс звукова/светлинна индикация, нискочестотен усилвател и др.). До сега за двете години, в които имаме практика имам само една единствена схема, която не е тръгнала и то просто защото времето ни за изработката е ограничено. Мога да правя графични оригинали на схемите. И още нещо-специалността ми е "Радио и телевизионна техника". Не искам просто бележка, а искам да си изкарам стажа за да видя как аджеба стават нещата на практика. За сега е това. Надявам се да има хора, които да могат да вземат стажант готов да върши черна работа.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пет Фев 25, 2011 21:42 Заглавие: |
|
|
Здравей Александър,
Няколко пъти зам.директор Милушева изпраща стажанти при мен. За съжаление идваха момчета с идеята "да отбият номера" и получат бележка за стаж. Приветствам желанието ти за реален стаж и с удоволствие бих обсъдил с теб реални възможности. Можеш да ме намериш на линковете в подписа ми. С момчета като теб, професията няма да умре.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
as9993 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2011 10:11 Заглавие: |
|
|
Зам.директор Милушева я познавам до толкова до колкото ни преподава в едната лабораторна практика и съм с отлични впечатления от нея. За съжаление ще мога да се обадя след понеделник, но ще трябва да ми кажете кое време е удобно за вас. Радвам се, че някой откликна на това, че няма къде да си изкарам стажа. Това го казвам понеже в други форуми ако пусна същата тема хората ще си трупат мнения и ще стават главно приказки без никой да има намерение да помогне по този начин.  |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 11:33 Заглавие: |
|
|
В кой град е техникума не е ясно ... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 11:55 Заглавие: ..... |
|
|
| От поста на Boiko си е много ясно за кой град и техникум става въпрос. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 14:49 Заглавие: |
|
|
А ако го нямаше поста на бойко, боб или таро трябваше да се фърля ... _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 14:55 Заглавие: |
|
|
hapy_boy_21, пак ли почваш с абсолютно безсмислените си заяждания
В първия пост човека е писал достатъчно точно и ясно-
| Цитат: | | ПГАВТ ("А.С.Попов"). |
Ако не знаеш къде се намира това школо можеше просто да пуснеш гугъл. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 17:24 Заглавие: |
|
|
Да, ама кой да гледа ...
Помислих, че е от Търново, а имах нещо предвид.  _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
as9993 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 19:10 Заглавие: |
|
|
Не съм написал града понеже сметнах за достатъчно името на училището.  |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 22:22 Заглавие: |
|
|
Честно казано и аз си помислих че става въпрос за Велико Търново, по-рано дори не знаех че има други училища с това име. Все пак нищо не костваше да се напише и града Търновското беше ПГЕ но знае ли човек може да е вече ПГАВТ последните две букви ако са В. Търново. Технополис и Техномаркет има също тука, но и на мен честно казано ми изглежда несериозно да се изпращат ученици на стаж в магазин. Ако е магазин за елементи по може но... ние сме ходили на стаж в Карат Електроникс където беше едно време ЗЗУ и ни показаха машини за монтаж на SMD но нашата специалност беше "Електронна техника" . Докато в един магазин за бяла и черна техника за мен лично всичко е предимно търговия  |
|
|
 |
|