| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
халим Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 03, 2005 17:05 Заглавие: Siemens c55 |
|
|
| Значи телефонът първо падна на земята но му нямяше ништо, а след няколко часа му слагах Patch. След Patch-а вървя някоко минути ими исписа wrong software. Пробвах да му сменя софтуера но отказа, след загряване с топъл въздух се преинсталира но този пат спря да вади и надписа wrong software, тръгва за момент изпищява и изгасва. Откакаво може да бъде и кажо да прява за да го оправя. Дали е от падането или от софта, сас TestPoint-а дали ще се оправи дайте идеи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 9:32 Заглавие: |
|
|
Най сигурното е да свалиш флаш чипа, да направиш крачета и да го запоиш отново. Обърни внимание на платката дали няма скъсани писти под флаш чипа. после флашваш с фулл флаш, отключваш и обикновенно тръгва. опрявяш настройките за батерията и си ти
Ако не стане, пиши има и други варианти |
|
|
 |
maker_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 10:58 Заглавие: |
|
|
| и аз имах един такъв.от флаша е смених го дайе ама вече не работи стабилно сигурно платката се е прецакала нещо. |
|
|
 |
халим Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 18:51 Заглавие: |
|
|
| Няма ли друг начин освен да разпоявам флаша, защото това малко ма плаши защото с толкова финно нещо не съм боравил. Нямам запояваша станция, ако има начин да го смъкна или запоя с обикновонен поялник моля ми кажете или някой друг начин. Не може ли като нагрея само флаша, да се запои без да го смъквам.И със коя програма трябжа да го флашна пробвах със V_Klay но нямаше ефект. |
|
|
 |
халим Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 04, 2005 19:12 Заглавие: |
|
|
Вече него разпозназва и V_Klay кажете какво да правя
преди го разпознаваше ама вече нещо не иска и Update за Siemens не иска да тръгва преди като загрея със сушоара започваше да се инсталира но вече отказа съвсем. Май трябва да разпоя flash-а а за там не знам какво да правя. Дайте ми някой съвет как дасе оправи това телефонче, то май ще се купава ново но поне дасе науча как стават нештата. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 06, 2005 12:30 Заглавие: |
|
|
| За да разпоиш флаша ти трябва станция с горещ въздух а за да го запоиш още ти трябва и сито с подходяща форма и паста за запояване - не е лесно но се прави - опити с нагряване по време на работа на GSM са фатални. Ако незнаеш по добре не се базикай с модела и без това са доста проблемни с платките. |
|
|
 |
|