|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
momcho2000 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2011 17:33 Заглавие: ПРОБЛЕМ с зарядно за радиостанция |
|
|
Здравейте на всички, искам да попитам понеже брат ми изпрати от Канада радиостанций за лов, но тяхното зарядно е за входящо 110 волта и изходящо 9 волта и 300 милиампера и не може да се използва тук на нашата мрежа, аз намерих на магазина адаптер който си е 220 волта а на изхода е 9 волта и 500 милиампера, това ще е проблем ли за батерийте на станцийте че оригинално е 300 а аз ще им сложа 500 милиампера??? Благодаря предварително на отзовалите се...
Пиши грамотно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
shri Опитен потребител

|
|
|
 |
batkotony Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2011 17:28 Заглавие: зарядно |
|
|
| Колегата е прав.Но по-добрия вариант е траф 220-110.Пък и брат ти може да прати и друго нещо от Канада.В някой 'зареждачки' не слагат филтриращ кондензатор.В новия ти 'адаптор' задължително ще има, а това може да ти създаде проблеми именно със зареждането на батериите. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|