| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
spellsingero Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 1:18 Заглавие: въпрос за DC волдаж на CDJ 200 Pioneer |
|
|
Здравейте колеги. Имам едно питане относно волтажа на плеър CDJ 200.
Така като трафа който пРодава напрежение е изгорял (вероятно) и плеъра не работи, трябва да го заменя с алтернативно захранване. За целта обаче не мога да разшифровам какво означават следните задания:
1. Flac1
2. Flac2
3. GNDF
4. VLODB
5. GND (това го знам)
6. V+10B
7. GND
8. V+8B
9. GND
Мисълта ми е какво означават тези флак 1,2 +10B и т.н .. и евентуално какви волтажи изискват.
Ако трябва да използвам импулсно захранване .. при захранване от ПС поне си пише +5;-5;VBS.. и т.н
Помагайте...
Ето и datasheet за този плеър...
http://datasheet.hit.bg/AFTER%20TRAF%20BLOK.JPG
http://datasheet.hit.bg/CDJ-200_RRV3095.pdf
http://datasheet.hit.bg/TRAF%20BLOK.JPG |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 8:20 Заглавие: |
|
|
Волдаж,молдаж...."Изгорял е вероятно"....Ти не можеш да разбереш дали е изгорял или не е, ама си тръгнал друго захранване да му присаждаш....
Занес го на някой дето разбира,докато не те е втресъл някой волдаж от някъде. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
spellsingero Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 9:04 Заглавие: ре |
|
|
нужно ли е да си сканирам удостоверението за ел... въпроса ми беше конкретен.. какво означават следните обозначения... това,че друг не знае не дава предпоставка за казване на... все пак нещо + че ми е професионално изкривяване да правя изреченията по-интересни и затова съм го оформил така.. така,че вниквай в концепцията на въпроса,а не в това около него. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 9:16 Заглавие: Re: ре |
|
|
| spellsingero написа: | | нужно ли е да си сканирам удостоверението за ел... |
Найш колко ме интересува какво удостоверение имаш.Закачи си го на стената па му се радвай.Или си забърши ръчичките с него след ядене на мазна баничка....
| spellsingero написа: | | въпроса ми беше конкретен.. какво означават следните обозначения... |
Всеки поне малко технически грамотен човек(който може да различава и нещо друго по схемите освен надписа GND) като проследи мануала от 25та до 28ма страница където е схемата може и сам да разбере какво е това FLAC и яде ли се или се пие.
| spellsingero написа: | | това,че друг не знае не дава предпоставка за казване на... така,че вниквай в концепцията на въпроса,а не в това около него. |
Кво знам и кво не знам определено не си ти човека който ще каже.Както и къде да вниквам.
За последния си пост получаваш и едноседмична почивка в бан-листата.Предостатъчно време да поекспериментираш с твоите постановки за присаждане на импулсни захранвания и прочие.Па като накрая не направиш нищо(коет е 200% сигурно) го занес на някой който разбира-той щу му трябват 20секунди да разбере дали е жив трафа и още толкоз време да го отремонтира и без да го сменя (най-вероятно). _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|