| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dinko7804 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 2:33 Заглавие: Въпрос за Ponyprog2000 дава грешка Е-13 |
|
|
| Исталирах си тази версия на програмата за запис на памет. Направих и настройките но след това не иска да записва и да чете. При опита за запис ми премигва диода които показва че се записва но другия не индицира че имам тактова честота и ми изписва грешка Е-13 Ако знае някой от къде е да каже може и да баркам и аз при сварзването или при настройките нещо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 11:49 Заглавие: |
|
|
да не си го свързал по USB.PONY-то не работи през него. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 12:20 Заглавие: |
|
|
| Не несъм го свързал там а отзад на 9 pin изход както е по схемата |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 13:44 Заглавие: |
|
|
dinko7804, за да се получи някаква смислена дискусия и да се търси (и намери) решение е повече от необходимо да дадеш конкретни подробности и картинки на случващото се.
От това което си написал става ясно, че вероятно ползваш софтуера на оригиналното Pony (може би), всичко останало е пълна мъгла за четящите.
И ако някой нещо ти отговаря, то е на базата на някакви свои представи и разбирания. Какво всъщност е при теб - само ти си знаеш.
Никъде не виждам какъв е самия програматор?
Оригиналния от сайта на Pony, или някоя от безбройните модификации на не(без)известни производители ?
И още една купчина подобни доуточняващи въпроси могат да бъдат зададени.
Напъни се малко и дай подробностите. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 19:39 Заглавие: |
|
|
Дали не искаш да запишеш повече информация върху по-малка памет ? И излиза съобщение :
 |
|
|
 |
atanaspopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 20:07 Заглавие: |
|
|
Същата грешка връща и ако се ползва Pony mini от сириус.
Какъв хардуер ползваш? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 20:56 Заглавие: |
|
|
Точно тази грешка излиза но не ползвам по малка памет за да запиша по голяма информация. От тук сам взел схемата и съм я направил като там http://www.radiolocman.com/shem/schematics.html?di=54951 Само едно ме претиснява несъм сложил допълнителното захранване което ми го дават че трябва да се закачи можеби това да ми е грешката ама несам сигорен много в това нещо. Проблема които се получава при мен е следния. Първо преди да я настроия ми даваше грешка програмата Е-24 след настройката ми дава вече Е-13. програмата с която работя е PonyProg2000 - Serial Device Programmer
Version 2.05a Beta Feb 24 2002
Дадаха ми я за работеща. Според диодите при запис ми липсва тактувата честота защтото при опит за запис ми премигва зеления диод които е за процеса на програмирането и след това ми дава грешката |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 21:23 Заглавие: |
|
|
Е ? Защо си измисляш твои си "кодировки" за грешки ?
| dinko7804 написа: | | Първо преди да я настроия ми даваше грешка програмата Е-24 след настройката ми дава вече Е-13. програмата с която работя е PonyProg2000 |
| Цитат: | | за да се получи някаква смислена дискусия и да се търси (и намери) решение е повече от необходимо да дадеш конкретни подробности и картинки на случващото се. |
[url=http://www.google.bg/#num=50&hl=bg&newwindow=1&biw=995&bih=555&q=%22missing+device+(-13)%22&aq=f&aqi=&aql=&oq=%22missing+device+(-13)%22&fp=1ab894b1be5ecfd6]"missing device (-13)"[/url] Гугъл Например > http://forum.a3print.ru/index.php?showtopic=3878 -разбираш ли го ? |
|
|
 |
|