| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
самолета Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 16:51 Заглавие: PC->TV |
|
|
Здравейте, моля споделете как да свържа компютъра с телевизора и да го ползвам като монитор. Ако може подробно Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 16:59 Заглавие: |
|
|
Самолета,искаш подробно да ти се обясни, а твойте данни ги няма никакви:какъв е телевизора,компютъра, какви входове и изходи имаш?Ей такива работи _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
самолета Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 17:09 Заглавие: |
|
|
Прав/а си. Телевизора е обикновен, входовете са нужните за ползване на Булсатком /скарт и 2 кръгли/. Други май няма. Компютъра е сравнително нов има много изходи и входове, но не съм запознат с наименованията им. Видеокартата е Geforce 9600. Друго не знам какво да добавя. Извинете ме за невежеството  |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 08, 2011 17:20 Заглавие: |
|
|
Намери си кабел s-video към scart _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2011 13:47 Заглавие: |
|
|
Toва с читаемостта не съм сигурен, но мисля, че би могло да се реши с програмата power strip. Проблема според мен е че резолюцията не съвпада с тази на телевизионния сигнал и се уравняват редовете като някои изчезват. Ако се работи с 768х576 то може и да стане номера с буквите  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2011 13:08 Заглавие: |
|
|
Ще стане другия път. И въобще как си представяш да имаш читаемост от оригиналните примерно 50MHz (а има и над 100) лента при монитор сравнено с 4 - 5 MHz яркостен и около 1MHz цветови сигнали при телевизия? Да не говорим и за честотите на развивката че са с разлика примерно 5 пъти. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2011 14:16 Заглавие: |
|
|
Ами то на тия телевизори дето имат VGAвход не се вижда като хората камо ли на такъв дето е само с композитен сигнал.Подкрепям колегата Филипов. Тоя налъм е създаден за тая каишка и с пръдня боя не става. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
hspilkov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 19:05 Заглавие: |
|
|
| Някои модели на тези карти даже нямат S-video, тоест може само през D-sub или HDMI да ги свържеш с телевизор. |
|
|
 |
самолета Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2011 15:19 Заглавие: |
|
|
Здравейте, сега ще ви кажа какво стана:
купих си кабел S-видео /има и букса за звука/ като към телевизора завършва със скарт / 5 метра - 10 лева/. Свързах компа и ТВ-то, 1-2 настройки на компа и всичко е ок Звук и цветна картина има идеални
Благодаря за мненията! |
|
|
 |
|