Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Цифровия приемник към монитора

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RokZz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2011 19:36    Заглавие: Цифровия приемник към монитора Отговорете с цитат

Добър ден имам следния въпрос,как да си свържа цифровия приемник към монитора?
Монитора е Samsung SyncMaster BX2250 а приемника е от новите на Близу взех HDMI кабел и го включвам в приемника и монитора.
Гледам,че приемника има изход за интернет,ако включа от модема кабела в рутер и от този рутер 1 кабел за пц-то и един за приемника по кабела за приемника трябва ли да получавам сигнал?смисъл да ми тръгне цифровата?Или трябва преди модема да слагам разклонение( не знам точния термин) за модема и за цифровия приемник?
Ако сте ме разбрали ще е цяло чудо и сигурно доста ще се посмеете с мен Smile
Като включа на ХДМИ изхода(където ми е цифровия приемник) и ми излиза едно прозорче с надпис
Not in optimum mode
Recomended 1920x1020

Така,така изкарах образ обаче ми изписва "няма сигнал"
Значи сигнала от модема се различава от този преди него?Смисъл,че кабела за интернета и този който влиза в цифровия приемник е еднакъв,но ако включа кабела от модема в приемника демек кабел за интернет приемниак не приема сигнал?
бааааа аз не моа да са разбера какво съм написал пък за Вие как ще ме разберете не знам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fender_str
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2011 21:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Koaксиалния кабел трябва да е включен в цифровия приемник, от модема няма как да изкараш тв сигнал. Разклонителя се нарича тап или сплитер (не е едно и също)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RokZz
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 21, 2011 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря много Smile и аз стигнах до тоя извод Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети