| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Naasko Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 15:51 Заглавие: Загуба на опции на TV JVC |
|
|
Здравейте снощи имаше малак екшън от енергото малко повече волта дойдоха от колкото трябваше все едно те снимат със светкавица и една от крушките изгоря но това е незначително. Телевизорчето спря и се приготвих психически за шарко парко но то взе, че тръгна след малко като постоя 5 минути без храна, но като го пуснах пак всички настройки му бяха изчезнали но това не ме притесни много почнах да си подреждам програмите и цветове яркост и пр. Когато забелязах, че на местото на VIDEO 3 се падат каналите от кабелната и пр. а самото VIDEO 3 просто го нямаше по рано като превключвам и ми даваше TV а сега го няма и стандартните настройки Picture, Sound си излизат но не действат. Звънях в сервиза и ми казаха че трябвало да сменят някаква си интеграла която струвала 100$ (на баба ми хвърчилото) Не ми е проблем това, че ми е на VIDEO 3 в момента TV то а че самият извод е отпред и ми беше удобно да си включвам камерата и др. неща.
Модела е JVC AV - G210TR ако някои има идея как мога да си възстановя старото меню ще сам му благодарен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 17:41 Заглавие: |
|
|
Най вероятно имате повреда в паметта,ако имате възможност да я презапишете е най-добре/имам я и ще Ви я изпратя ако искате/.Другия вариант е да влезете в сервизен режим .Натискат се едновременно бутоните DISPLAY и PICTURE MODE на ДУи от там да се опитате да програмирате.Но ако ми позволите да Ви дам съвет занесете го на сервиз цялата тази операция не битрябвало да е по-скъпаот 20-30лв.Разбира се има вероятност да е процесора тогава вече е неприятно. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 20:22 Заглавие: |
|
|
Здравейте Дима вие ми помогнахте с това меню бяха изключени от него няколко опции
SISTEM CONSTANT SET
1.VIDEO 3 of
2.POWER BASS of
3.ECO SENSOR of
Тези 3 опции ги включих имам и ВИДЕО 3 но пак не действат фабричните настройките PIKTURE и SOUND Предполагам, че и няма нищо на паметта понеже всички зададени настройки ги приема въпреки, че не съм пипал почти нищо в тях освен изброените. И програмите си ги запомни предполагам, че там има още нещо за настройка, но не смея да пипам преди да сте ми дали още някоя идея стига да имате желание.
АААА и да ви попитам за какво бяха POWER BASS и ECO SENSOR и трябваше ли да ги включвам или да ги изключа както си бяха ? |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 21:01 Заглавие: |
|
|
Проблема Ви е в паметта,в момента разпалагам със сервизното описание на AV-G21T,мисля че е точно като Вашето,дайте някакъв адрес за да Ви го изпратя/на руски е,ако е проблем да го потърся из компютрите си на английски/,но Ви съветвам ако ми позволявате разбира се,щом искате сам да се занимавате запишете си на лист всички предварителни значения на параметрите.Успех. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 21:16 Заглавие: |
|
|
| Ами ако не ви представлява трудност може да ми я пратите на [email protected] и ви благодариа за вниманието което отделяте за мен |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 21:33 Заглавие: |
|
|
Погледнете си пощата,би трябвало да е пристигнало.Напишете дали е това от което се нуждаете. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 22:16 Заглавие: |
|
|
За съжаление се разминават менютата но няма проблем и бес това не съм сигорен дали ниама да объркам нещо иначе изглеждат при мен така
SERVICE MENU
1.IF 2.V/C
3.AUDIO 4.DEF
5.VSM PRESET
6.SSM PRESET
1-7: SELECT DISP:EXIT
SYSTEM CONSTANT SET
MODEL=KA (V4.09P)
1.VIDEO-3 :YES
2.POWER BASS :YES
3.ECO SENSOR :YES
4.INCH :21
5.COLOUR :MULTI
- + MENU:STORE DISP:EXIT
I на квадрат BUS MONITORMODE
8366 8A 00 43
1545
^
- +
DISP:EXIT
ETO TAKA IZGLEJDA MENIUTO KOETO IMAM NA TELEWIZORA |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2004 8:47 Заглавие: |
|
|
| Влез в режим VSM PRESET (натисни 5 ) и регулираи bright,cont..... за различните режими. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2004 16:19 Заглавие: |
|
|
Сори за нахалството но тези параметри фабрично знаете ли какви са ?
и този модел телевизори стерео ли са или не понеже има функцията SURROUND но стерео звук не е извадил до сега ? |
|
|
 |
|