|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
revenue Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2011 23:27 Заглавие: Книжка за програмиране на PIC със "C" |
|
|
Знам, че сигурно е имало много такива въпроси, но не намирам свястна литература да прочета как да програмирам PIC-ве на C.
Като цяло съм запознат със C, но нямам знания за специфичните команди за контролиране на пиковете. Ако някой има литература на английски или български моля да прати. Няма да е лошо да е описан и цялостния процес - как се пише сорса, как се компилира и симулира. Ако има и някакви малки примери ще е супер
И къде да ти я "прати" като не ти е видима електронната поща
edit: Пращайте на: [email protected] 
Последната промяна е направена от revenue на Вто Мар 22, 2011 10:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
svilen.ivanov Активен потребител

|
|
|
 |
revenue Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2011 10:16 Заглавие: |
|
|
Това е наистина много приятна книжка. Прегледах я набързо, но намерих много практични неща в последната част.
Въобще не бях поглеждал на сайтовете на разработчиците на компилатори въпреки, че е логично.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|