| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ИванВас Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 21:27 Заглавие: Помогнете търся схема Poni |
|
|
Здр,колеги Трябвами схема на PoniProg.Проверих на няколко места,но намерих само схеми на преставки.Накрая открих една в един руски сайт,но е толкова елементарна,4е(абе каде тове 4???)не ми се вярва да върши работа.Ако някой може да ми прати схема или линк ще съм задължен.Предварително благодаря. _________________ няма начин да няма начин |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 21:35 Заглавие: |
|
|
http://www.lancos.com/siprogsch.html може да е елементарна ама да знаеш че върши чудесна работа  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 21:52 Заглавие: |
|
|
Аз си направих,най-после ,този от МК-http://www.mladkonstruktor.bg/..Излиза около 30лв.-платките аз си ги правих-кутия,захр. и другите дреболий С поздрав hshop |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 22:26 Заглавие: |
|
|
bai_tishan благодаря ти ама тази е лесна и от на братушките.Ти с такава ли работиш? Нещо изменял ли си?
hshop твоята не можах да я намеря или е под друго име . Колко преставки ползваш? _________________ няма начин да няма начин |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Май 29, 2005 22:38 Заглавие: |
|
|
А-а-а и ако можете да ме светнете и за калкулаторите Те в софтуера на програматорите ли са или са отделни програми.А знаетели нещо за Orangе 2 или 3?Пак благодарско _________________ няма начин да няма начин |
|
|
 |
|