Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ НА КиК СЕРВИЗ!
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
anton.karamutchev
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 21:47    Заглавие: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ НА КиК СЕРВИЗ! Отговорете с цитат

Колеги,

Както много добре сте запознати от договорите си, забранено е разпространяването на сервизната информация, до която имате достъп чрез сайта на КиК сервиз. Обмяната на сервизни описания, памети и схеми на поддържаните от нас продукти в този форум е сериозно нарушение на сервизната политика на КиК Сервиз и договорите между нас. За тези нарушения са предупредени всички отговорни лица във фирмата, включително и управителя.

Предупреждение:
Ако до една седмица не изтриете от този форум темите или качените от вас файлове, свързани с продуктите, поддържани от КиК Сервиз, ще ви бъде преустановен достъпа до нашия сайт. При повторно нарушение ще се налагат и сериозни административни и финансови мерки!

Към модераторите и администраторите на форума - имайте в предвид, че обмяната на тези файлове чрез Вашия сайт води до нарушаване на Закона за Авторското право и сродните му права и съответно до възможност за търсене на отговорност и от Вас...

Последната промяна е направена от anton.karamutchev на Сря Юни 01, 2005 11:22; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:

Ако до една седмица не изтриете от този форум темите или качените от вас файлове...

Абе ти ходил ли си напсихолог скоро Rolling Eyes Question
Съветвам те да отидеш Exclamation
anton.karamutchev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Колегите много добре знаят за какво става въпрос и с кого става този въпрос!

А за психолога - и той вдигна ръце от мен вече...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Към модераторите и администраторите на форума - имайте в предвид, че обмяната на тези файлове чрез Вашия сайт води до нарушаване на Закона за Авторското право и сродните му права и съответно до възможност за търсене на отговорност и от Вас...

Както знаеш ние модераторите сме само падари и гледаме да не се прават глупости така че не виждам какво пък ше дирят при нас.
А и + тва всеки си носи отговорността за действията си и би трябвало да е запознат с "рисковете" преди да споделя информация Rolling Eyes
И все пак тов ами се вижда абсурдно.
Нали се светкаш че никой няма да се юрне да трие нещо което е събирано с години Wink
Оставям темата важна за да я видят всички ида се изкажат и т.н
anton.karamutchev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Събирано е с много години и за много пари при това! И е дадено на готово на хората с условието да не го разпространяват!

Благодаря ви, г-н Михов, че не се бъркате в работата на по-големите и сериозни от вас и сте оставили темата важна. Освен това с колегите ще водим диалог и по други канали, така че дори и нейното изтриване няма да спре започналите процеси.
Върнете се в началото
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да преча на дискусията.
Вие си знаете за какво става въпрос.
Просто много смешно ми прозвуча тва за триенето на форума и реших да се изкажа въпреки че това ми беше първичната реакция щом го прочетох.
anton.karamutchev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Условието е колегите да си ги изтрият сами или евентуално да ви помолят за това. Нямам и най-малкото желание да се променя възможността на хората да общуват помежду си. Форума ви е в помощ дори и на нашата фирма, както установявам от различните теми. Надявам се той да съществува възможно най-дълго!
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2005 22:54    Заглавие: Re: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ КЪМ ОТОРИЗИРАНИТЕ СЕРВИЗИ НА КиК СЕРВИЗ! Отговорете с цитат

anton.karamutchev написа:
Колеги,

Както много добре сте запознати от договорите си, забранено е разпространяването на сервизната информация, до която имате достъп чрез сайта на КиК сервиз. Обмяната на сервизни описания, памети и схеми на поддържаните от нас продукти в този форум е сериозно нарушение на сервизната политика на КиК Сервиз и договорите между нас. За тези нарушения са предупредени всички отговорни лица във фирмата, включително и управителя.

Последно предупреждение:
Ако до една седмица не изтриете от този форум темите или качените от вас файлове, свързани с продуктите, поддържани от КиК Сервиз, ще ви бъде преустановен достъпа до нашия сайт. При повторно нарушение ще се налагат и сериозни административни и финансови мерки!

Посочвам някои от "най-дейните" сервизи
- сервиз "Токио" Ямбол
- сервиз "Джет" Пазарджик
- сервиз "Райдовски" Смолян
- сервиз "Глобал" Добрич
- сервиз "Фишев" Перник

Уважаеми колега anton.karamutchev, поласкан съм, че сервиза ми е поставен на първо място в класацията ти, но аз никога не съм помагал на колегите с наличната информация от сайта на КиК, а само със съвети, които се базират на дългогодишния ми опит в ремонтната дейност. Никога не съм качвал информация на файлообменника тук, дори не зная как се прави това. Моля да си направиш необходимата справка и да ми се извиниш ако не намериш преки доказателства за нелоялността ми към КиК.
По смисъла на закона всеки е невинен до доказване на противното. Аз очаквам да докажете вината ми, но ако не успеете, тогава да ми се извините тук, защото според моите скромни разбирания участието ми в този форум не е престъпление.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тодо-р
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Г.Оряховица

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2005 5:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги,не се притеснявайте Laughing всичката информация която колегите от К&К старателно крият от простосмъртните я има в руските сайтове.да си я сложат в саламура за идните поколения Laughing
тодо-р
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Г.Оряховица

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2005 6:11    Заглавие: Отговорете с цитат

а и не е ли много егоистично от тяхна страна."Форума ви е в помощ дори и на нашата фирма, както установявам от различните теми. Надявам се той да съществува възможно най-дълго!"т.е.каквото можете давайте а ние нашето ще си го крием.а може утре и да ви го продадем.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Страница 1 от 9

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети