Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

NEO TV-2588TXSF

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
erol
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Търговище

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 11:24    Заглавие: NEO TV-2588TXSF Отговорете с цитат

Здравейте колеги можели някойда ми помогне за вход в сервизно меню за TV NEO TV 2588TXSF .При контрастен образ се получава кидрене ,прдполагам че еот ограничение тока на лъча.Балагодарим ви предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Май 27, 2005 18:01    Заглавие: Re: NEO TV-2588TXSF Отговорете с цитат

erol написа:
Здравейте колеги можели някойда ми помогне за вход в сервизно меню за TV NEO TV 2588TXSF .При контрастен образ се получава кидрене ,прдполагам че еот ограничение тока на лъча.Балагодарим ви предварително.

Този телевизор трябва да е с шаси М36. Сервизното меню е много сложно, има 5 подменюта и не те съветвам да се ровиш в него. По-добре го занеси на сервиз, там колегите си знаят работата. Ако не знаеш какво правиш, по-добре не го прави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
erol
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Търговище

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2005 21:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей колега дъилгогодишен техник съм имам опит.
С това което ми написана не се получи.
Модела на TV - NEO TV2588TXSF
MCU: VCT3831A-C4
Eeprom: 24c16
На шасито има този номер 40-2959М2-МА d
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети