| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tonyk19 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 22:10 Заглавие: Отново не мога да си пусна РС то-нормално |
|
|
| Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат!!! Ще ви напиша по подробно за проблема.1 -всичко си работиши нормално без да правя по компа нещо проблема се появи от само себе си.Захранването визуално си е добре, няма надути кондензатори или протекли както и на дъното.Компа е на по малко от 2 години.След този проблем флашнах биоса пак не се оправи.Притеснява ме че като пусна програмата АИДА 32 температурата на процесора е 76 градуса по С,а радитора е леко топъл.Направих в биоса шат даун на температурата на 74 С а компа продалжава да работи-странна работа.Също така 12 волта много плува от 8,3 до 11,2 така поне показва Aida 32.С видео картата съм нямал никакви проблеми до сега-Видеокарта nVIDIA GeForce FX 5200-128мб. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
GSt Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 22:17 Заглавие: |
|
|
Провери с уред плуват ли 12V ако да по добре си смени захранването или го отремонтирай ако не искаш да си сменяш компютъра  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2005 22:22 Заглавие: |
|
|
не мислиш ли че тази програма те лъже? погледни в биоса каква ти е температурата и захранващите напрежения. _________________ home studio |
|
|
 |
|