|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2011 19:41 Заглавие: Сат приемник Yumatu HD - софтуер |
|
|
| Къде може да се намери пресен софт за този модел ,в момента имам два ,със софт 1.2.30 ,пробвах да го направя единия на OPTICOM9500HD ,но казва че не му пасва хардуера . За съжаление не можах да го върна на 1.2.30,имах само версия 1.1.02 за връщане в Yumatu , та сега се чудя как да върна поне 1.2.30 . От работещия не иска да ми го изчете ,а упражнението с презапис на флаша на програматор вече го правих ,че бяха омазали съвсем единия приемник ,но не ми се повтаря ,че не е мой програматора ,флаша е M29W640 . С две думи софт ,или линк за такъв би ми свършил работа ,може и да не е 1.2.30 ,стига да е стабилен при шеринг ,и да е за модела (ID-03000100, 7101_XBOX). Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
anio83 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 14, 2011 22:20 Заглавие: Re: Сат приемник Yumatu HD - софтуер |
|
|
проверете в този сайт
все нещо ще ви помогне:)
http://www.dtv-bg.com/showthread.php?t=103 _________________ Мъдрият човек не прави това на другия ,което на него не иска да му се случи,а най-мъдрият не прави това което другият не желае да му бъде сторено |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 15, 2011 13:46 Заглавие: |
|
|
Изтегли си го от тук. ЦЪК.
Ако не успееш ще ти помогнем. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|