| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 21:41 Заглавие: Относно RF-изход на видео LG LV 4981 |
|
|
Някой колега може ли да ме упъти как да си променя канала на RF изхода на видеомагнетофона LG LV 4981 от 36 UHF (ДМВ) на който е настроен сега фабрично, искам да го променя на 39 канал UHF (ДМВ).
Предполагам, че по същия начин се процедира и с други модели от марката LG. Споделете опита си моля. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 21:57 Заглавие: |
|
|
Виж дали не е като другите , и има ли променлив кондензатор на модулатора с който да се променя честотата. |
|
|
 |
Nik_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 22:09 Заглавие: |
|
|
| Благодаря разбира се, но канала на RF-изхода би трябвало да може да се променя от дистанционното, чрез поредица натискания на бутоните. На другия видеомагнетофон, който имам (Philips) канала се сменя от дистанционното. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2011 22:26 Заглавие: |
|
|
| Nik_1 написа: | | ...би трябвало да може да се променя от дистанционното, чрез поредица натискания на бутоните. На другия видеомагнетофон, който имам (Philips) канала се сменя от дистанционното. |
Въобще не е задължително всяко да може така.Имаш си вече една пусната тема по въпроса.Тая я затварям. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|