| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bg.el Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 22:13 Заглавие: Моля за препоръка: пулт Alesis или BEHRINGER? |
|
|
Здравейте колеги,
какво ще ми препоръчате от следните модели Alesis MULTIMIX 8 FX USB или BEHRINGER XENYX X1204 USB? Съобразно схемотехниката им? Интересува ме, най-вече качеството на запис през USB.
Ако имате предложение за друг бюджетен пулт до 400 лв. с параметрите на изборените по-горе ще съм благодарен?
Благодаря за отговора предвартелно.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2011 23:44 Заглавие: Re: Моля за препоръка: пулт Alesis или BEHRINGER? |
|
|
Alesis _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bg.el Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 16:48 Заглавие: Re: Моля за препоръка: пулт Alesis или BEHRINGER? |
|
|
Съобразно схемотехниката им ли?  |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 17:22 Заглавие: |
|
|
Ако ще го ползваш като миксер - Behringer бих казъл, въпреки че качеството им не е особено.
За парите които имаш може да си купиш качествен ADC конвертер с който да записваш като хората. Но дефинирай качество. |
|
|
 |
bg.el Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 17:53 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отговора, както писах и по-горе в темата интересува ме от вътре нещата как са, ако някой е виждал отвътре двата пулта?
Качество на елементите вътре и качество на звукозаписа с изброените по-горе модели. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 18:01 Заглавие: |
|
|
99% и 2 та са правени в един завод. Както и 90% от "pro" техниката в момента. Елементната база е под средното ниво особено за Behringer. Ако ви трябва само ADC на истина няма смисъл от пулта... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bg.el Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 20:33 Заглавие: |
|
|
Трябва ми миксер т.к. в него ще се вкл. динамичен микрофон, синтезатор и някой плеър(може би). В бъдеще предвиждам и др. инструменти. Миксираният сигнал искам да запиша с лаптоп, затова ми трябва и USB т.к. аудио картата на лаптопа няма "line in". Искам да има и ехо за микрофона.
Дайте предложение как да стане това? Колкото до качеството за записа, искам то да е на потребителско ниво т.е. някой който не е музикален да не разбере разликата  |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 21:27 Заглавие: |
|
|
| Немузикант и непотребител на аудиофорум и с Behringer-a да го запишеш няма да разбере разликата с качествен АЦП. Ако група иска да се записва така не мисля, че е достатъчно. |
|
|
 |
bg.el Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 21:53 Заглавие: |
|
|
| Добре, съгласих се с теб, но как да вкл. микрофон да му сложа ехо и синтезатор с АЦП? |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2011 22:18 Заглавие: |
|
|
| На лаптопа имаш микрофонен вход който можеш да го конфигурираш и като универсален.Ако не се налага смесване в реално време,има доста многоканални студия с които можеш да си свършиш работа,канал по канал ,като имаш възможност и за ефекти на всеки канал |
|
|
 |
|