Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Твърде грубо (отцепени простотии)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dkolov
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Апр 21, 2011 20:08    Заглавие: Твърде грубо Отговорете с цитат

Никъде не видях условия за ползване, а навсякъде виждам преходи към външни сайтове. Мисля че правилата би трябвало да са еднакви за всички, но с това бих казал че с това действие модераторите май започват да ме дискриминират. Може и да съм се объркал. ама защото в темата има една камара препратки пък моята я махната.
Не мисля, че съм нарушил някакъв закон, е също да бъда премахнат, т.е. започвам да си мисля, дали не са нарушени моите права.

Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала.

(2) Гражданите имат право на информация от държавен орган или учреждение по въпроси, които представляват за тях законен интерес, ако информацията не е държавна или друга защитена от закона тайна или не засяга чужди права.

Това е записано в конституцията на България и го преписах. Както и да е следващия постинг може би ще трябва да го направя пред натариус, който да е доказателство че не съм нарушил никакви правила и закони.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Апр 21, 2011 20:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Дали е грубо или не-не си ти човека който ще дава акъл.Много се радвам че си решил да коментираш действията на модераторите тук, но ако беше благоволил да прочетеш правилата на форума щеше да разбереш че това тук е забранено.Че чак пък и тръгнал Конституцията да ни рецитира.Смех...
Доколкото разгледах всичките постове в темата навсякъде хората са си оставили всичката информация за връзка в поста,въпреки че имат и линкове.
И въобще ти като къв се явяваш и от каква позиция критикарстваш?
Така да усещаш че този форум е за взаимопомощ между колеги,а не за да се довлече някой от някъдеси да си изсере рекламата Question
Регистрирал се преди три годин,като за туй време няма нито едно полезно мнение в тематичните раздели,днеска се присетил да си плесне рекламата че пък и недоволства.За кво недоволстваш?Ти по-скоро трябваше не да недоволстваш,а да благодариш че сме ти оставили поста вместо да го изтрием. Twisted Evil
За поста си разбира се получаваш и официално предупреждение.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети