|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ_DOGGY Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2011 21:10 Заглавие: Re: Още търся от тези платки или кондензатори |
|
|
| DJ_DOGGY написа: | Такива изказвания неискам да виждам повече ако обичате ...
това са платки от заводска станция FM-160-10 Унгария ползвани в ПОЛИЦИЯТА!!!
|
Що си мислиш че някой е длъжен да знае за всяко изчадие пръкнало се от нАучната соц-мисъл Добре че те осветли някой друг във въпросната тема,та да разбереш от какво е. А въпросната платка няма вида на нещо правено серийно,най-малкото щото аз когато съм бил 15-16год. лапе имам стъпала правени с КТ904 които са изглеждали в пъти по-пригледно...
А когато човек има претенциите да казва кой и какво да му пише в темата няма да е лошо да познава частите,на кое как му се вика,що е то полупроменлив кондензатор,че имат капацитет според който се търси и т.н. и т.н.Айде бегай да прочетеш някой буквар на тема радиотехника пък тогава обяснявай кой и какво да ти пише в темите.Баси и пикливите квечове,ако си имал поне мъничко хал-хабер от това с което си се захванал за половин година досега да си си намерил,да си ги сменил и да си забравил.Или си порадния "реставратор" дето като извади изгоряло МП39Бъ дири да му сложи на негово място пак МП39Б щото иначе "не можело"
За поста си получаваш и официално предупреждение. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|