|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 03, 2011 11:29 Заглавие: Parrot CK3000 към авторадио |
|
|
Днес един познат ме накара с една несвойтвена дейност и се затрудних. Въпросното блутут устройство трябва да го свържа към говорителите на колата. Всичко е наред но като е включено, звука от крайното стъпало на касетофона се губи. От блутута се чува. Въпроса се свежда до това как от две крайни стъпала звука да се чува на едни и същи говорители? Не намерих описание точно на този модел, има пак на СК3000 evolution, но има разлика в изводите и пулта за управление- http://www.parrot.com/fr/support/guidesutilisateur/parrot-3000-evo_user-guide_en-cs-pl-ru.pdf Ето снимка на модела който е при мен:
http://s43.radikal.ru/i099/1105/2c/8169ea7ace15.jpg
От него излизат 5 проводника,
бял - от кр. стъпало
червен-от кр. стъпало
черен - маса
жълт-може би за MUTE
син - ???
На отделни говорители звука от блутута не е с достатъчна сила за употреба в автомобил. Това ме навежда на мисълта че по всяка вероятност тези изходи са за допълнително усилване. Но радиото на колата няма вход за външен източник. Някакви идеи как да изляза от положението?
Крайното стъпало на блутута е TDA1519C. Изходите са към 4 и 6 крак. Ама 11 вата не е малко. А как може да се регулира усилването от блутута? Пулта за управление има само два бутона - зелен и червен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 03, 2011 17:07 Заглавие: |
|
|
Звънни ми на 0888 799 723 ще ти обесня подробно, че иначе има много за писане . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|