| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krass-72 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 21:10 Заглавие: cd jvc ca-uxm3r -проблеми с оптиката |
|
|
Здравейте приятели, имам cd jvc модел ca-uxm3r с оптика за смяна на която има етикет на 2 реда 11Т 40 7 нямам идея какво изпълнение е
0204605
прилича ми най много на KSS-213C ,рейката и пиновете на лентовия кабел изглеждат като че ще станат , но все пак това е jvc не sony .
Ще съм задължен ако някой знае и помогне с каква оптика ще стане  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 21:23 Заглавие: |
|
|
Така оптика се не търси.Дай една свястна снимка.
По документация горе-долу виждам коя е твоята оптика и мога да ти предложа такава,но първо искам да видя оригиналната. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
krass-72 Нов потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 22:21 Заглавие: |
|
|
Винаги казвам да слагате снимки на оригиналната оптика.А не на нещо снимано от някой,което прилича уж да е същото,ама накрая може да излезе че не е баш...Както и да е-оптиката ти е TCP11TK3AX-пратил съм ти цена на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
krass-72 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 22:49 Заглавие: |
|
|
| благадаря Bojilov ако си получил отговора ми лично , значи ще те намеря ако се навия на тази цена. |
|
|
 |
krass-72 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2011 18:54 Заглавие: |
|
|
| Проблемът е разрешен , замених с нова TCP11TK3AX оптика и механика и уредбата заработи без допълнителни корекции на тока на лазера . От опит - сменяйте задължително с точните оптики съответстващи за моделите , нищо че понякога става и с подобни аналози . Смятам да приключа темата , благодаря за помоща . |
|
|
 |
|