| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
astra_tv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 15:40 Заглавие: Памет за TV GRUNDIG MFW 82-710/9 DLP/PIP |
|
|
Преди време писах за този TV и по-точно за това, че приема само първата команда от дистанционното след включване. Открих 2 дефектирали кондензатора 1.5nF/6kV във веригата за динамичен фокус, от които се получаваше искрене. От него най-вероятно са се разпрограмирали паметите.
[/b]Шасито е CUC1931. Моля ако някой има дъмпове (и за малката, и за голямата памет) за него или сходно шаси (CUC1832,CUC1930) да помогне  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 15:46 Заглавие: |
|
|
Пробвай тази. _________________ Димитър |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 15:51 Заглавие: |
|
|
Виж този дали няма да свърши работа. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 16:06 Заглавие: |
|
|
Благодаря на Dima и Noel!
Този дъмп го имам и съм го пробвал. Опитвал съм и с празна памет. Телевизорът се държи по същия начин. Трябва ми по-скоро съдържанието на голямата памет-M27C160-100B1 с лепенка: STATUS 102.07 |
|
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2005 19:35 Заглавие: |
|
|
Изпратихти нещо в пощата,дано ти свърши работа  _________________ Костадин |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 9:48 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти, Коце, но не знам защо не съм получил нищо в пощата- [email protected]  |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:07 Заглавие: |
|
|
| Тази голямата памет както ти казваш не се ли трие със светлина.Ако е така не би могло да се изтрие от искрене има вероятност да се повреди но до сега това ми се е случвало само веднъж. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 10:17 Заглавие: |
|
|
Тази няма прозорче за триене с UV светлина. Това е FLASH памет, която е електрически препрограмируема. И друг път ни се е случвало от искрене да се повреди такава памет  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 20:29 Заглавие: |
|
|
| astra_tv написа: | Благодаря ти, Коце, но не знам защо не съм получил нищо в пощата- [email protected]  |
Много често това автоматичното подчертаване на линковете и e-mail адресите води до несъзнателна грешка след като символа "_" не се различава и автоматично се пише интервал.Поне на мен ми се е случвало. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 02, 2005 20:44 Заглавие: |
|
|
Stoy40, малко Off_topic но пък може да е полезен по повод това: | Цитат: | | Много често това автоматичното подчертаване на линковете и e-mail адресите води до несъзнателна грешка след като символа "_" не се различава и автоматично се пише интервал |
При положение, че в адреса има кльомба (@ и е написан правилно - поне с по един интервал преди и след), то той е един вид "линк" и "кликвайки" в/у него ще ти се отвори майл клиента с въведен вече правилен адрес (включително и _), просто не е нужно да се преписва в майл клиента.
Поне при IE на прозореца е така и обикновенно проблема е друг. |
|
|
 |
|