|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chefo89tmt Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 9:21 Заглавие: МАЙ ЩЕ СЕ ЗАПАЛИ |
|
|
| Здравейте.Проблема ми е следния:от известно време като пусна някоя игра може би след 10-15 минути компа ми се изключва.Също така немога да разбера къде,но като правя нещо дори и най-прости дейности издава странен шум като ''цвърчене'' и графиката на прцесора отива от 10-15% на 98-100% .Днес си свеалих програмата ЕВЕРЕСТ и това което ми направи впечетление е ,че като цъкнах на ''Датчик'' температурата на процесора без да правя нищо е 81 градуса по Целзий и си ''звърчи''.Усещам че вентилатора духа а програмата показва Вентилатор на процеса 3500 оборота,също ГРАФИЧЕН процесор 57 градуса показва.Компютъра ми е с параметри 3Гхз 1гб рам жидео ГеФорс 512 мб на доста годинки е вече с нов виндос от скоро нов малко по мощно захранване и нов хардиск .Моля който има представа да помогне защотот вече незнам какво да правя в един от сервизите ми казват че всичко е ок и ми писна да давам пари без да се решава проблема .Благодаря на всички,които ще се отзоват предварително .Също така странното което ми направи впечетление е че най обикновенни клипове от вбокс или утубе ,голяма част от тях насичат процесора скача на 100% ,а преди дори когато бях с 512 рам гледах клипове говорих по скъпе и дори играех игра и не съм имал проблеми.Също така компа започна да се изключва по често от тия дни тоест като се позатопли времето предполагам че нещо с температурата ще е но моля помогнете с мнения и къде да търся проблема |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|