| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2011 16:21 Заглавие: Рутер Linksys WRT54GR v1.1 не работи интернет/WAN/ порта |
|
|
Имаше гръмотевици и явно от това входа се е повредил иначе като суич работи,даже и лаифито работи,но включа ли интернета в WAN порта диода мига но никои.Има съгласуваш входен трансформатор LFE8505 мерих го на верига здрави са намотките а между отделните намотки няма пробив,сигурно е здрава след него входа на чипа ,да е повреден,нямам на идея какво да проверявам.Благодаря.
Последната промяна е направена от pavlin v на Сря Май 04, 2011 18:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2011 16:33 Заглавие: |
|
|
А свали ли го трафчето?
Ако не си... Свали го и виж дали продължава да свети ...
Направи малко снимки да видим  |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 04, 2011 18:02 Заглавие: |
|
|
| Както е с него,светодиода за интернет свети постоянно независимо дали кабела е в порта или изваден,и затова се усъмних в трафчето,защото на место ми даваше накъсо между намотките,като го свалих диода изгасна,а травчето на мерене ми показва добре, платката също е добре. |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 20, 2011 21:34 Заглавие: |
|
|
| Огледай около трафчето малките кондензатори и особено тези, които са свързани с него. Имал съм случай след замяната на няколко кондензатора ван порта да заработи. |
|
|
 |
PFILIBETO Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 21, 2011 23:20 Заглавие: съвет |
|
|
| Ако е само WAN порта, тогава качваш DD-WRT и конфигурираш някой от другите здрави портове като WAN. |
|
|
 |
|