| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
microsoft Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 6:49 Заглавие: Philips chassis FL1.7AA свива картината |
|
|
Докараха ми този телевизор за ремонт колеги Philips shassis FL1.7 AA проблема е следният при увелияаване на звука картината започва да свива от ляво и дясно дублирал съм всички електролитни кондензатори около захранването но резултат няма при откачане на басовата колона проблема се оправя.Нч усилвателят е изпълнен с ic TDA1521Q не съм го сменял , някой имал ли е подобен проблем от какво може да е.
Коригирай си заглавието съгласно правилата за оформяне на тема 
Последната промяна е направена от microsoft на Пет Май 27, 2011 11:55; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Zdravkicha Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 7:13 Заглавие: |
|
|
Измери си захранващите напрежения когато работи нормално и после като усилиш звука и като започне да свива картината виж кое ти кляка. А електролитите в захранването направо ги смени с нови , без да мериш старите. Уредът може да те излъже.
Тук има една тема като за твоя проблем http://www.nbs-set.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1866&p=8431&hilit=FL1.7#p8431 _________________ Обичам надписа - made in Japan |
|
|
 |
microsoft Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 26, 2011 7:54 Заглавие: |
|
|
| да видях в другия форум колегата е писал че е оправил проблема, но не е посочил кой резистор е сменил и при мене симптомите са абсолютно същите |
|
|
 |
|