|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dreamboat Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 15:20 Заглавие: Rowenta Espremio - проблем |
|
|
Имам следния проблем с кафе машина Rowenta Espremio. След като купих машината и няколко месеца употреба започна от време на време да спира да пуска кафе. Чува се само едно само бучене, без да пуска нищо. Пуска кафе едва от втория или третия опит. По време на бученето се вижда че упражнява налягане върху цедката (дори изглежда че всеки момент ще изпуснат зъбците)...
Естествено първо си помислих че проблема е в цедката.. но след многократни разглобявания и почиствания на цедката проблема си остана. След това занесох машината в сервиз на Rowenta, там ми казаха че главата е запушена, защото използвам ситно смляно кафе.. и ме посъветваха да използвам едро смляно такова...
След ремонта продължих да ползвам същото кафе (Лаваца за еспресо).. и след няколко месеца положението е пак същото...
Та въпроса ми е: Дали ще успея да сам да си разглобя и почистя главата и има ли нещо по-специфично?
Последната промяна е направена от dreamboat на Сря Юни 01, 2011 15:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 15:25 Заглавие: |
|
|
В този форум не се пише в чужди теми за да се поставя собствен проблем, па макар и сходен. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
dreamboat Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 15:42 Заглавие: |
|
|
| Идеята ми беше че с моя пост давам отговор на човека къде може да му е проблема (естествено само предположение)... Както и да е, правилата са за това - да се спазват. Ще се радвам ако някой даде мнение и по моя проблем. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|