| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MaS7eRa.1456 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 11:46 Заглавие: Авто CD TCM-проблем с усилване на звука |
|
|
Здравейте, имам проблем с "врътката" за увеличаване на звука на CD TCM модел 208053
.
"Врътката" е като тази
http://constructor.bg/shop/product_info.php?products_id=11769.
Може ли някой да ми каже с какво може да се замени , защото никъде в Пазарджик не успях да открия такава? Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 04, 2011 12:23 Заглавие: |
|
|
Не е "врътка",ами се вика "Rotary Encoder".С кво да го замениш-просто си го поръчай някъде онлайн.И аз мога да ти предложа тоя дето е на линка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
MaS7eRa.1456 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 15:42 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ви, поръчах енкодера от колегата Bojilov и вече е монтиран, но проблема с усилването си остана. Един човек, който се занимава с ремонт на аудио техника ми каза, че старият и новият енкодер са с различна стъпка и затова не работи. Може ли някой да ми каже дали е възможно това да е проблема или да го търся някаде другаде? Проблема е следния: Когато въртя енкодера в посока на усилване, при последният опит увеличи от 44 на 46 и връща пак на 44 ? |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 16, 2011 22:40 Заглавие: |
|
|
Виж двете шини от енкодера към процесора, трябва да са филтрирани с по един керамичен кондензатор около 10 нано май беше или 100 нано.
Направо ги смени ако има такива. |
|
|
 |
|